Messi om smædekampagne: 'En mærkelig sag'

FCBARCELONA.DK - 20.02.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Leo Messi har for første gang kommenteret påstanden om, at Barcas ledelse bevidst har kørt en smædekampagne mod konkrete personer, blandt dem Messi selv. Her udtrykte Messi ikke opbakning til præsident Bartomeu.

Det er i et interview med avisen El Mundo Deportivo, at Messi bliver bedt om en kommentar til skandalesagen, hvor radiostationen RAC1 beskylder Barcas ledelse for at plante dårlige historier på de sociale medier, for at forbedre sit eget image.

'Det kom noget overraskende for mig, for jeg var ude at rejse. Da jeg kom tilbage, fik jeg det at vide lidt efter lidt' indleder han.

Præsident Bartomeu holdt tirsdag aften et møde med Messi og de tre andre kaptajner, men her blev argentineren ikke meget klogere på sagen. 'Præsidenten sagde det samme til os som til offentligheden og det samme som han udtalte til pressen. Han belyste situationen og fortalte hvad der var sket. Jeg kan ikke sige meget mere. Jeg ved ikke mere end andre. Alt det han allerede havde sagt, sagde han til anførerene' fortsatte Messi.

'Jeg synes det er mærkeligt, at sådan noget kan ske, men man har sagt, at der skulle være beviser. Vi må se om det er sandt eller ikke. Mere kan man ikke sige, men blot vente og se hvad der sker. Jeg synes virkelig det er en mærkelig sag' afsluttede han.

Det interessante ved udtalelserne er, at Messi på intet tidspunkt kommer Bartomeu i møde, bakker ham op eller udtrykker tillid til ledelsen. Der er næppe tvivl om at Messi og de øvrige spillere har brug for at vide, om der reelt er noget i sagen, da det i givet fald vil være et enormt tillidsbrud.

.:FORSIDE:.