Messi om Laureus-award: 'Jeg er beæret'

FCBARCELONA.DK - 18.02.20

© Getty Images

Leo Messi var ikke til stede i Berlin i går, da den prestigefyldte Laureus World Sports Awards gik til Barca-spilleren. Han takkede i en video og her var det tydeligt, at han var meget beæret.

Efter at Mourinho, Guardiola og Klopp alle havde rost Leo Messi i en video, var det hovedpersonen selv der tonene frem på storskærmen i Berlin. Her takkede for kåringen som årets sportsmand.

Her er hvad argentineren sagde:

'Godaften til jer alle. Allerførst vil jeg undskylde for, at jeg er ikke til stede ved ceremonien i aften. Jeg ville virkelig gerne have været der, på grund af alt det som prisen repræsenterer, men det kunne desværre ikke lade sig gøre, så jeg sender jer denne hilsen.

Jeg vil gerne takke akademiet for at tildele mig denne anerkendelse. Det er en meget vigtig og speciel pris. Jeg er beæret over, at jeg er den første sportsmand fra en holdsport der vinder prisen og ikke en individuel sport, som deet ellers normalt er tilfældet. Mange tak.

For mig er det en kæmpe fornøjelse at være en del af denne pris og den første holdspiller der modtager den. Selvfølgelig vil jeg gerne takke mine holdkammerater, min familie og de mange fans der støtter mig. Det er takket være dem, at denne individuelle pris er mulig. Jeg sender jer mine varmeste ønsker. Jeg håber I vil nyde festen i aften og forhåbentlig ses vi en dag.

Knus til jer alle'.

.:FORSIDE:.