fbpx

Messi nyder det sidste af ferien på Ibiza med Suárez

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.07.21

// Lionel Messi // Suárez


Venskabet mellem Lionel Messi og Luis Suárez er ikke gået i stykker efter, at den uruguayanske angriber måtte forlade Barca sidste år. Det gode venskab er stadig intakt og i dag rejste familien Messi og Suárez til Ibiza til Ibiza sammen.

Onsdag morgen vendte Messi og familien tilbage til Barcelona efter en ferie i Miami og i Den Dominikanske Republik, men det var ikke lang tid han og familien blev i det catalanske. Torsdag blev Messi sammen med sin familie og Luis Suárez' familie set rejse til Ibiza.

På Ibiza vil Messi og Suárez sammen med deres familier bruge den sidste tid af deres ferie inden de vender tilbage til hverdagen. At Messi og Suárez stadig holder ferie sammen på denne måde vidner om et fortsat stærkt venskab.

Avisen Sport skriver videre, at Barca er sikre på, at de kan offentliggøre forlængelsen af Messis nye kontrakt når resten af holdet vender hjem fra Tyskland. Dermed kan Messi megel vel igen være Barca-spiller om en uges tid.

For Suárez' vedkommende vender han efter den korte ferie med Messi på Ibiza tilbage til Atlético Madrid, hvor han står overfor sin anden sæson i den madrilenske klub. I sin første sæson i klubben vandt han som bekendt mesterskabet.

.:FORSIDE:.