Messi og Lewandowski kæmper om flest mål i 2019

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 14.11.19

Messis hattrick mod Celta Vigo bringer ham tilbage i kapløbet om at blive den mest scorende, mandlige fodboldspiller i 2019. Argentinerens hovedkonkurrent er en sprudlende Robert Lewandowski.

Lionel Messi missede adskillige kampe i starten af denne sæson på grund af skader. Ikke desto mindre er kaptajnens 39 mål i 2019 dog fortsat nok til, at han er blandt de to favoritter til at løbe med æren som årets mest scorende spiller. Hovedkonkurrenten er Bayern Münchens Robert Lewandowski med 41 fuldtræffere.

Den polske angriber er i storform og scorede senest to gange i Bayerns 4-0 slagtning af Dortmund. Polakken står således noteret for 41 mål i 40 kampe, hvoraf de 23 er blevet sat ind i hans seneste 18 optrædener. Messi er dog ligeledes i topform og har scoret syv mål i Barcas seneste fem kampe.

Udover Lewandowski og Messi består top fem feltet af Manchester Citys Sergio Agüero med 34 fuldtræffere, efterfulgt af PSG's Kylian Mbappé, der har scoret 31 gange. Herefter følger Real Madrids Karim Benzema, der med 30 scoringer er otte mål foran sin tidligere holdkammerat, Cristiano Ronaldo, som står noteret for 22 fuldtræffere.

.:FORSIDE:.