Messi og Dembélé træner igen med

Dennis Nordbø - 15.09.19

Søndag formiddag mødtes spillerne til træning efter lørdagens kamp mod Valencia og her var der særdeles gode nyheder. Messi på lige fod med hans holdkammerater, mens Dembélé deltog i den første del af træningen.

De spillere, der var på banen i lørdagens kamp mod Valencia, havde søndag gang i en let omgang træning, der havde til formål at restituere dem. De spillere, der ikke havde medvirket i kampen, trænede dog på normal vis, og det var blandt disse spillere, at Messi var at finde. Dermed peger meget i retning af, at argentineren igen er ved at være klar fra sin skade, men det er endnu tvivlsomt, om han bliver klar til tirsdagens opgør mod Dortmund.

Også Ousmane Dembélé trænede med søndag formiddag, men dog kun i den første del af træningen. Dette vidner om at, franskmanden endnu ikke er kommet sig helt over den skade, som han pådrog sig mod Athletic Bilbao.

Barca B spillerne Iñaki Peña, Morer, Chumi, Marqués og Carles Pérez, samt stjernen fra Valencia kampen, Ansu Fati, deltog også i søndagens træning. Barca tager mandag afsted mod Dortmund, hvor de tager hul på sæsonens første Champions League kamp tirsdag.

.:FORSIDE:.