Messi og De Jong i fare for karantæne til El Clásico

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.03.21

// Lionel Messi // De Jong


To af Barcas vigtigste spillere Lionel Messi og Frenkie de Jong var i fare for at komme i karantæne til den næste kamp i ligaen mod Real Valladolid, hvis de begge fik et gult kort. Det gjorde de ikke, men det bringer dem i fare til El Clásico.

Hvis Messi og De Jong havde fået et gult kort hver i kampen mod Real Sociedad, havde det betydet karantæne i kampen mod Valladolid på Camp Nou den 5. april, på grund af samlet set fem gule kort, men de to Barca-spillere holdt sig i skindet mod baskerne.

I den næste kamp i ligaen mod Valladolid skal Messi og De Jong dog passe endnu mere på end de gjorde mod Real Sociedad, for her vil et gult kort til dem betyde karantæne i El Clásico mod Real Madrid den 10. april. Det vil være nærmest fatalt for Barca, hvis de må undvære de to stjernespillere mod de hvide på grund af karantæne.

Det imødeses derfor med spænding om Ronald Koeman vælger at starte med argentineren og sin landsmand i kampen mod Valladolid. Det vil ikke være utænkeligt, hvis Messi og De Jong starter på bænken til den kamp.

Koeman har dog sagt, at han ikke ønsker at spare spillere selvom de er i karantænefare. Han vægter det tilsyneladende højere, at de spillere som er i karantænefare spiller, hvis der er brug for dem.

.:FORSIDE:.