fbpx
Annonce

Messi nu den mest scorende i de største ligaer

FCBARCELONA.DK - 08.03.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Real Sociedad

Leo Messi havde ikke sin bedste aften, da Barca i går aftes besejrede Real Sociedad med 1-0. Hans scoring på straffe gav dog sejren og betød samtidig, at argentineren samlet set nu er den mest scorende i de største ligaer.

Messi havde flere gode forsøg i opgøret mod Real Sociedad, men enten kom målmanden i vejen eller også ramte Barca-spilleren forbi målet. Det var en aften hvor Messi havde svært ved at sætte sit præg på spillet for alvor.

10 minutter før tid omsatte han et straffespark der gav Barca 1-0 sejren og det var hans mål nr. 438 samlet set i La Liga, siden han debuterede tilbage i 2004. Siden er det i alt blevet til 474 kampe i liga-regi.

Dermed overhaler han Cristiano Ronaldo i kampen om at være den mest scorende spiller samlet set i de største ligaer i Europa. Ronaldo er noteret for 437 mål i 540 kampe for Sporting, Manchester United, Real Madrid og Juventus.

At de to spillere er i en klasse for sig selv ses ud af, at der er meget langt ned til de næste på listen. Her finder man Jimmy Greaves med 366 mål, Gerd Müller med 365 og Steve Bloomer med 314.

Cristiano Ronaldo får allerede i aften chancen for at svare igen, når Juventus og Inter mødes i Torino.

.:FORSIDE:.