Messi: 'Mit ønske er at Valverde bliver'

FCBARCELONA.DK - 24.05.19

Presselokalet var fyldt til sidste plads, da Messi og Piqué holdt pressemøde i dag op til lørdagens pokalfinale. Her var Messi klar i mælet, både når det gjaldt skuffelsen mod Liverpool og Valverdes fremtid.

'Jeg ønsker at Valverde fortsætter. Han har gjort det imponerende. Uanset om du synes han har gjort det godt eller ej, vandt vi el doblete sidste år, selvom der var pletten fra Europa. Denne sæson kan vi vinde el doblete igen, men denne gang er pletten større, selvom vi kun har tabt to kampe. Det var spillernes skyld hvad der skete på Anfield. Det havde Valverde ikke meget med at gøre med' kom det frra argentineren.

Her er hvad Messi ellers kommenterede:

Indsatsen på Anfield:
'Det var en skidt indsats vi ydede og den slags må ikke ske to år i træk. Det må simpelthen ikke ske, så selvfølgelig er vi triste. Vi kan kun sige undskyld for indsatsen'.

Reaktionen efter nederlaget til Liverpool:
'Det var virkeligt et hårdt slag, både for mig og resten af holdet. Det kunne man se i de efterfølgende kampe. Det var hårdt, men vi står vi i en ny finale, hvor vi kan slutte sæsonen godt. Så godt som det nu er muligt'.

Muligheden for at vinde Guldstøvlen:
'Helt ærligt, så er det ikke noget jeg tænker på. Jeg tænker aldrig på de personlige trofæer. Jeg ønsker at vinde finalen i morgen og få endnu et trofæ'.

Finalen lørdag aften:
'Nu skal vi forberede os, for en finale er altid vigtig. Det har været en pokalturnering med flotte kampe og vi skal tillægge det værdi, at vi kan vinde en titel mere'.

Forventninger til Valencia i finalen:
'Det bliver en svær modstander, for vi har haft det svært mod dem i to kampe vi har spillet, hvor vi ikke har vundet. De kan gøre det rigtig svært for os'.

Messis første år som anfører:
'Det har været et fantastisk år for mig. Vi har vundet ligaen og er i pokalfinalen. Det har været en flot sæson, når man ser bort fra kampen på Anfield, der forhindrede en perfekt sæson'.

Bør holdet forstærkes:
'Det er ikke op til mig at mene om det skal ske ændringer. Det er der andre der tager sig af'.

Til sidst blev Messi spurgt om Barca bør købe Griezmann. 'Det har jeg ingen mening om' var det korte, men præcise svar.

.:FORSIDE:.