Messi med ved 'The Best' uden at være nomineret

FCBARCELONA.DK - 20.09.18

Selvom Leo Messi ikke er blandt de tre nominerede til FIFA The Best kåringen på mandag i London, viser han stort fair play og møder alligevel op til den store og prestigefyldte galla.

Det er Ronaldo, Modric og Salah der slås om den prestigefyldte titel som The Best 2018. Den kendsgerning kunne få Messi til at blive hjemme i Barcelona, men han har meldt sin ankomst til den store FIFA-galla.

Da UEFA holdt sin kåring for nogle dage siden, valgte Cristiano Ronaldo at blive hjemme til trods for, at være blandt de tre nominerede. Han vidste at Modric ville løbe med æren og det fik portugiseren til at melde afbud, hvilket han blev kritiseret for.

Messis deltagelse i London udtrykker den fair play som han altid udviser på banen. Argentineren har deltaget i samtlige gallaer i sin karriere, også selvom han ikke har været nomineret.

Det er muligt at Messi alligevel kan tage hjem fra London med noget i hænderne. Han er blandt de nominerede til årets hold og et af hans mål ved VM er også nomineret i The Best Puskas Award.

.:FORSIDE:.