Messi-masker uddeles til aftenens El Clásico

Hozaifa Al Haddad - 18.12.19

Da verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, tidligere i denne måned fik overrakt sit sjette Ballon d’Or trofæ, var det en historisk bedrift. Nu planlægges der en hyldest af argentineren til El Clásico, hvor tilhængerne vil bære en Messi-maske.

Gennem de sociale medier forsøger den lokale Barca-fanklub Penya Barcelonista Montjuïc del Carme, således at opfordre alle tilhængere, som skal ind og se kampen i aften, til at tage en maske med Messis ansigt på. På masken er der både streger med klubbens blaugrana farver på, samt farverne rød og gul fra det catalanske nationalflag. Herudover har man placeret seks Ballon d'Or trofæer på toppen af masken. 

På masken står teksten 'Pel Clàssic, posa’t la careta', som er catalansk og på dansk betyder 'bær masken til El Clásico'. Derudover står der også 'Seis pelotas de Oro se tienen que celebrar!', som betyder, at de seks guldbolde til Messi skal fejres.

Før kampen vil disse masker blive uddelt til alle fans udenfor Camp Nou. En anderledes hyldest til argentineren, som har vundet det prestigefyldte trofæ hele seks gange i løbet af karrieren. En bedrift, som højst sandsynligt aldrig bliver matchet eller overgået. 

.:FORSIDE:.