Messi kom i aktion for første gang i sæsonen

FCBARCELONA.DK - 18.09.19

© Getty Images

43 dage skulle Lionel Messi bruge på skadeslisten, før han tirsdag aften fik sine første minutter i denne sæson mod Dortmund. Argentineren blev sendt på banen i anden halvleg, men formåede ikke at gøre forskellen.

Messi blev som bekendt skadet den 5. august under sæsonens første træning og selvom, at der indledningsvis kun blev rapporteret om en pause på nogle uger, så endte skaden med at holde angriberen ude i næsten halvanden måned.

Tirsdag mod Dortmund var Lionel Messi så endelig tilbage igen, da han efter en times spil blev sendt på banen i stedet for Ansu Fati. Her kom argentineren ind i det catalanske angreb, hvor han straks forsøgte at skabe chancer.

Det var dog tydeligt, at Messi mangler kampform og derudover blev hans comeback ikke nemmere af, at catalanerne spillede en skuffende kamp mod tyskerne og aldrig fik fat om kampen.

Messis comeback er dog på trods af den skuffende præstation mod Dortmund en særdeles god nyhed og der er ingen tvivl om, at argentineren i løbet af de kommende kampe vil nå op på sit vanlige høje niveau og føre an i den catalanske offensiv.

.:FORSIDE:.