Messi kåret til rundens spiller i Champions League

Kristoffer Hanberg - 19.04.19

© Getty Images

Lionel Messi spillede en brandkamp, da han med to mål var med til at sende Barca videre til semifinalen i Champions League. Det har fået UEFA til at kåre argentineren til rundens bedste spiller.

Med kåringen er Messi blevet kåret til rundes bedste spiller hele fire gange, og det vidner således om de fremragende præstationer, verdens bedste spiller gang på gang har leveret i dette års udgave af Champions League.

Messi har været i storform i denne sæson, og det har han blandt andet vist med 10 scoringer og tre oplæg på bare otte kampe i Champions League. Dermed topper den argentinske troldmand topscorerlisten med to mål ned til Robert Lewandowski, der sammen med Bayern München blev slået ud af Champions League af Barcas kommende modstander, Liverpool.

Den næste spiller på topscorerlisten, vis hold stadig kæmper med om Champions League trofæet, er Dušan Tadić, der har scoret seks mål for Ajax. Dermed er Messi godt på vej til at blive dette års topscorer i Champions League.

Messi får mulighed for at udvide forspringet, når Barca i semifinalerne tørner sammen med Liverpool. Den første af de to semifinalekampe spilles den 1. maj på Camp Nou, mens returopgøret spilles den 7. maj på Anfield.

.:FORSIDE:.