fbpx
Annonce

Messi kan snart slå Xavis utrolige klubrekord

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.02.21

// Lionel Messi // Xavi


I sin tid i Barca nåede klub-legenden Xavi at sætte baren for flest spillede kampe markant højere end man tidligere havde set. 767 kampe for catalanerne blev det til for Xavi, men den rekord er Lionel Messi nu meget tæt på at slå.

Meget skal gå galt for Messi hvis han ikke tager rekorden for flest spillede kampe for Barca nogensinde i denne sæson. Mod Sevilla spillede argentineren således sin professionelle kamp nummer 900, hvilket var kamp nummer 758 for Barca.

Messi er dermed kun ni kampe fra at tangere Xavis utrolige kamprekord i Barca og ti kampe fra at overgå den. Med 17 kampe tilbage i La Liga og flere kampe i Copa del Rey og Champions League kan Messi meget snart derfor kalde sig for den spiller med flest kampe for Barca nogensinde.

Med så få kampe tilbage før, at Messi med stor sandsynlighed bliver den spiller med flest kampe for Barca kan vi nu sætte datoer på for hvornår Messi tidligst kan tangere og slå Xavis kamprekord. Den 14. marts mod Huesca kan Messi tangere rekorden og en uge senere den 21. marts mod Real Sociedad kan han slå rekorden.

For at tangere og slå Xavis rekord allerede på de nævnte datoer kræver det selvfølgelig, at Messi deltager i de kommende ni og ti kampe for catalanerne. Det er nok meget sandsynligt, at han gør det, da Messi sjældent får en pause og er god til at holde sig fri for skader. Det varer dermed næppe længe før Barca har en ny rekordholder for flest antal kampe for klubben.

.:FORSIDE:.