Messi: 'Jeg vil gerne have Neymar til Barca'

FCBARCELONA.DK - 12.09.19

© Getty Images

Lionel Messi deltog forleden i et længere interview med den catalanske avis Sport og her indrømmede den argentinske troldmand uden at blinke, at han gerne ser Neymar vende tilbage til Camp Nou.

Interviewet kom uden overraskelse til at handle om Neymar og om hvad Messis mening er om brasilianeren, om den måde han forlod klubben på og om Messi håber på, at angriberen kommer tilbage til Barca.

'Jeg ville virkelig gerne have Neymar tilbage til Barca. Jeg forstår godt de fans, som ikke er enige og som er imod, at han kommer tilbage. Det er en normal reaktion efter alt hvad der skete og på grund af den måde han forlod klubben på' startede Messi.

'Men når man ser på det ud fra et sportsligt perspektiv, så er Neymar efter min mening en af de bedste spillere i verden og at få ham tilbage til Barca ville øge vores chancer for at opnå vores mål. Faktum er dog, at handlen ikke lykkedes og nu skal vi kun fokusere på de spillere vi har i truppen' slog argentineren fast.

'Jeg ved ikke hvor meget Barca gjorde for at hente Neymar. Jeg fik ikke mange informationer om forhandlingerne. Jeg fulgte dog situationen tæt, for jeg ville gerne have, at han kom tilbage. Både personligt, på det sportslige plan, men også for klubben i forhold til sponsorer og for at få Barca til at vokse endnu mere'.

'Jeg ville gerne have haft Neymar tilbage, men jeg er ikke sur fordi, at det ikke lykkedes. Jeg mener stadigvæk, at vi har et fantastisk hold uden ham og at vi kan vinde det hele i denne sæson' sagde Messi til slut.

.:FORSIDE:.