Messi: 'Jeg spiller på verdens bedste hold'

FCBARCELONA.DK - 18.12.18

Det var som altid en ydmyg Lionel Messi, som tirsdag modtog sin femte Guldstøvle. Argentineren valgte i sin takketale at fremhæve Barca og ikke mindst holdkammeraterne i Barcelona.

'Jeg må indrømme, at jeg aldrig havde forventet alt dette da jeg startede min karriere. Jeg drømte kun om at blive professionel fodboldspiller og gøre det godt. Denne pris er et resultat af mit arbejde, men mest af alt har jeg vundet den takket være mine holdkammerater. Jeg spiller på verdens bedste hold og det gør det meget nemmere' sagde Messi.

'Takket være Gud har jeg det godt, både fysisk og mentalt. Årene går og jeg forsøger som altid at passe på mig selv som jeg altid har gjort. Det er klart, at jeg nu passer en smule mere på mig selv, da jeg er blevet ældre og da kampene kun bliver hårdere og da vi ikke har mange pauser i løbet af sæsonen'.

Messi blev også spurgt til Lyon, som Barca har trukket i Champions League. 'Det er rigtigt, at folk på papiret ikke betragter Lyon som et af de stærkeste hold tilbage i turneringen, men hvis man tænker mere over det, så bliver det helt sikkert meget vanskeligt for os at gå videre. De slog Manchester City i England og der er altså tale om et af de bedste hold i verden, så det bliver helt sikkert ikke nemt for os'.

'Vi har dog flere spillere, som kender Lyon rigtig godt. Umtiti har spillet der og derudover har vi flere franske spillere på holdet. Malcom kender den franske liga særdeles godt og de kan helt sikkert hjælpe os. Vi vil sørge for at være forberedte til kampene' sagde Messi til slut.

.:FORSIDE:.