Messi: "Jeg forstår godt, at Mascherano vil væk"

FCBARCELONA.DK - 06.12.17

I et interview onsdag aften indrømmede Lionel Messi, at landsmanden Javier Mascherano vil væk fra Barca. Samtidig erkendte den argentinske angriber, at han godt forstår landsholdskollegaens ønske om at skifte klub.

I øjeblikket verserer der stærke rygter om, at Mascherano på grund af manglende spilletid ønsker at forlade Barca i vinterens transfervindue. Onsdag bekræftede Lionel Messi spekulationerne.

"Jeg har ikke tænkt mig at fortælle hvad han har sagt til mig, men jeg kan forstå, at han forlader klubben, fordi han vil spille mere" sagde Lionel Messi til TyC Sports. Dermed bekræftede Messi altså, at Mascherano vil væk fra Barca.

"Jeg forstår godt Mascherano. Det er afgørende at spille kampe og nyde at deltage på banen. Han har erkendt, at han ikke får tilstrækkelige minutter på holdet" forklarede Messi til slut.

Mascherano har angiveligt stærke økonomiske tilbud fra klubber i både Kina og USA, som han ønsker at tage imod som det sidste i karrieren. Mascherano er 33 år gammel og har spillet i Barca siden 2010.

.:FORSIDE:.