Messi: 'Jeg er mindre besat af at score mål'

Jacob Møller Nielsen - 17.10.20

© Getty Images

Det argentinske magasin 'La Garganta Poderosa' har i sin 100. udgave Barcas superstjerne Lionel Messi på forsiden. De har mødt ham til en snak om fodbolden, men også om de samfundsproblemer, verden kæmper med i denne tid.

I forbindelse med det argentinske magasin La Garganta Poderosa's 100. publikation, har de taget en snak med den argentinske superstjerne i et mere alvorligt setting, end hvad Barcas nummer 10 formegentlig er vant til. Ikke desto mindre fik fodbolden også en kommentar med på vejen.

'Ulighed er et af de største problemer i vores samfund, og vi er nødt til at ændre det så hurtigt som muligt. Det er essentielt, at de, som behøver det aller mest, fortsat har alle fornødenheder i situationer som den pandemi, vi er i; vand, elektricitet og ganske basal mad' startede han.

Dernæst kommenterede den lille magiker fodboldens verden, hvor han reflekterede over alt, hvad der er sket i hans karriere siden han for første gang stod på grønsværen i Rosario: 'Dengang kunne jeg overhovedet ikke forestille mig, hvor langt de første skridt med at sparke til en bold i nabolaget ville bringe mig' sagde han.

Herefter analyserede han sit eget spil, hvor han har set sig selv lave et skifte i sin spillestil: 'I dag er jeg mindre besat af at skulle score mål, og jeg forsøger i højere grad at give mig fuldt ud for holdet,' sagde han.

Til sidst sluttede argentineren af med en besked til alle om, at støtte dem, som har hjulpet folk igennem pandemien: 'Vi bør løfte vores glas i slutningen af året for alle dem, som har hjulpet andre mennesker igennem en svær tid,' sluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.