Messi: "Jeg er ikke fristet til at forlade Barcelona"

Rune Stentoft - 17.05.18

I et interview med den argentinske tv-kanal TyC Sports gjorde Lionel Messi det klart, at han ikke føler sig fristet af at forlade Barcelona. Han talte også om Guardiolas betydning for ham og venskabet med Sergio Agüero.

I interviewet, der blev lavet hjemme hos Messi selv, slog han igen fast, at hans professionelle karriere er hos Barca og med Argentina. "Jeg er ikke fristet til at forlade Barcelona. Jeg vil ikke finde noget som helst andet sted, som er bedre for mig end her" sagde han klart og tydeligt.

Tidligere har det i verdenspressen lydt, at Messi bør prøve sig af i en anden liga for at se om han kan klare det, men sådan ser han det ikke selv. "Barca er det bedste hold i verden. Hvert år kæmper jeg med om at vinde alt. Jeg behøver ikke tage et andet sted hen for at bevise noget" sagde han.

Han tilføjede om livet i Barcelona: "Det er den bedste by i verden, mine børn er glade og har alle deres venner her. Der er ikke behov for forandringer. Barca og Argentina er mine to kærligheder" lød det fra ham.

Spurgt om Pep Guardiolas betydning for ham som spiller, talte Messi om hans unikke egenskaber inden for trænergerningen. "Guardiola er en af de bedste trænere i verden. Han får dig til se ting du ikke ser på banen" sagde han.

En anden spiller som nu nyder godt af Guardiolas viden er Leo Messis argentinske landsholdskammerat og gode ven, Sergio Agüero, som nu spiller under den tidligere Barca-boss i Manchester City.

Her kan Messi se, at han også har forbedret sig siden Guardiolas ankomst. "Agüero er vokset meget på et personligt plan med Pep. Jeg ser det når han spiller. Han er en anden spiller nu" afsluttede han.

.:FORSIDE:.