Messi har nu været involveret i mere end 1.000 mål

Magnus Wind - 24.02.20

© Getty Images

Lionel Messi scorede fire mål i Barcas 5-0-sejr over Eibar lørdag eftermiddag i La Liga. Argentineren blev dermed den første fodboldspiller til at være direkte involveret i mere end 1.000 officielle mål, med enten assists eller scoringer. 

I kampen mod Eibar tilføjede Messi endnu en rekord til sit i forvejen meget lange CV. Da Barcas anfører efter 37 minutter scorede sit andet af i alt fire mål i lørdagens opgør, blev argentineren den første fodboldspiller nogensinde til at direkte involveret i mere end 1000 mål, når både klub- og landskampe tælles med. 

For Barca er det blevet til 626 mål og 261 assists, mens Messi har lavet 70 mål og 45 assists for det argentinske landshold. Efter kampen mod Eibar skrev den catalanske klub da også på Twitter, at Messi var den bedste nogensinde. 

Som sagt, så har argentineren et hav af rekorder, som også tæller flest mål i et helt kalender år og flest Ballon d'Ors. Førstnævnte skete i 2012 hvor Messi scorede hele 91 mål og sidste år vandt han Ballon d'Or for sjette gang, hvilket er flest af alle fodboldspillere.

.:FORSIDE:.