Messi har nu spillet flest La Liga-kampe for Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.02.21


Da Lionel Messi i går gik på banen for at spille mod Cádiz i ligaen, var det til hans kamp nummer 506 for Barca i den bedste spanske fodboldrække. Dermed har argentineren nu spillet flest kampe for klubben i La Liga.

Indtil sidste weekend sad Xavi Hernández alene på rekorden for flest kampe i ligaen for Barca med 505 af slagsen, men den rekord tangerede Messi for en uges tid siden i storsejren over Deportivo Alavés på 5-1.

Med sin optræden i går mod Cádiz tog Messi dermed alene rekorden for flest kampe for Barca i La Liga, da han spillede sin kamp nummer 506 for førsteholdet i Spaniens bedste fodboldrække. Rekorden for flest kampe i La Liga for Barca vidner om Messis store og flotte karriere.

Snart kan Messi også tage rekorden for flest spillede kampe for Barca i alt, da han kun er otte kampe for at slå Xavis rekord på 767 kampe for catalanerne. Messi kan allerede spille sin kamp nummer 768 for Barca den 4. april i hjemmekampen mod Valladolid, hvis han vel at mærke deltager i de næste otte kampe for Barca.

.:FORSIDE:.