Messi: 'Håber at kunne blive ved i mange år'

FCBARCELONA.DK - 03.12.19

© Getty Images

En udtalelse fra Messi i går om at karrieren nærmer sig sin afslutning, har skabt opmærksomhed i Barcelona. Nu er argentineren dog ude med beroligende nyt, for et stop ligger tilsyneladende ikke lige for.

Efter Ballon d'Or gallaen fik Messi mulighed for at uddybe hvad han sagde i sin takketale om at et karrierestop er rykket tættere på, på grund af hans alder.

'Hvis Gud vil, håber jeg at kunne fortsætte i mange år. Jeg er 32 år, på vej mod de 33 og som jeg før har sagt, afhænger det af hvordan man har det fysisk. Lige nu har jeg det bedre både fysisk og på det personlige nievau end nogensinde. Jeg håber jeg kan trække det meget længere ud' sagde han.

Hans kontrakt med Barca udløber i 2021 og han sikker på, at man nok skal blive enige om en forlængelse. 'Folk fra Barcelona kender mig og ved, at der ikke er problemer, når det handler om hvad en kontrakt indeholder. Det jeg føler for denne klub betyder mere end hvilken som helst underskrift, så der bliver ingen problemer. Jeg ønsker kun at have godt, når jeg spiller for Barca' fortsatte han.

Han bliver spurgt, hvordan det er at vinde sin sjette Ballon d'Or. 'Det er meget specielt. Jeg befinder mig i en helt speciel periode i mit liv, hvor jeg nyder det både på banen og udenfor med min familie, med mine børn. Derfor gør denne anerkendelse mig glad' var svaret.

Han erkendte dog hurtigt, at der er ting han hellere ville have vundet. 'Jeg tænker aldrig på disse individuelle præmier og sandheden er, at jeg hellere ville have vundet en Champions League mere eller en Copa América i stedet for de individuelle præmier. Det ændrer dog ikke på, at det er en dejlig anerkendelse på grund af de spillere jeg er oppe imod. Det er dog mest specielt fordi jeg kan dele det med min familie' afsluttede han.

.:FORSIDE:.