fbpx

Messi glemte ikke Barca i sin takketale

FCBARCELONA.DK - 30.11.21

// Lionel Messi // Ballon d'Or

instabar


Leo Messi skrev endnu en gang historie, da han i går vandt Ballon d'Or for syvende gang i sin helt exceptionelle karriere. Da han holdt takketale huskede han både at nævne Barca, PSG og ikke mindst det argentinske landshold.

Messi blev tydeligt overrasket, da hans gode ven og tidligere holdkammerat i Barca, Luis Suárez overrakte ham Ballon d'Or trofæet. Efter overrækkelsen holdt Messi den obligatoriske takketale.

'Det er utroligt at stå her igen. For to år siden sagde jeg, at der ikke var mange år tilbage og nu står jeg her igen. Jeg er meget lykkelig og glad og føler stor lyst til at kæmpe for nye udfordringer. Jeg ved ikke hvor lang tid jeg bliver ved, men jeg håber det er meget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Jeg vil gerne takke mine holdkammerater i Barcelona og i Paris og specielt det argentinske landshold. Vi vandt et trofæ (Copa América, red.). Jeg følte der manglede noget og det opnåede jeg dette år. En stor del af dette trofæ skyldes det vi præsterede ved Copa América, så tak til min holdkammerater, for dette er også jeres.

Jeg tænkte aldrig på at vinde syv trofæer. Jeg tænkte heller ikke på det sjette og jeg tænker ikke på det ottende. Jeg tænker på min nye etape i PSG, hvor jeg er faldet fuldstændig til og tænker på at opnå mere succes.

Her er min kone, mine børn, min far, min mor. Det er en stor ære at kæmpe med Robert (Lewandowski, red.). Du vandt sidste år og jeg mener at France Football burde give det til dig' afsluttede Messi.

.:FORSIDE:.