Messi forsvarede Dembélé mod rødt kort

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 08.10.19

Lionel Messi kæmpede bragt for at forhindre Ousmane Dembélés kontroversielle røde kort i hjemmekampen mod Sevilla. Han argumenterede blandt andet for, at franskmanden ikke kunne udtrykke sig ordentligt på spansk.

Der udspillede sig noget af et drama hen mod slutningen af søndagens hjemmekamp mod Sevilla, hvor Barca, trods en 4-0 føring, fik to mand udvist af den kontroversielle dommer, Miguel Antonio Mateu Lahoz.

Især udvisningen af Ousmane Dembélé kom som et chok, og franskmanden er nu i fare for at misse den kommende El Clásico. Franskmanden, der ellers havde haft gang i en flot kamp, sagde ifølge dommerens rapport 'Meget dårlig, du er meget dårlig' i forbindelse med tumulten, der opstod efter Ronald Araujos direkte røde kort.

Messi kæmpede med næb og kløer for at overbevise dommeren om, at der var tale om en misforståelse, og argumenterede for, at Dembélé endnu ikke har lært at udtrykke sig ordentligt på spansk. Tv-billederne fangede i diskussionens hede kaptajnen råbe: 'Han ved ikke, hvordan man skal tale! Han ved ikke, hvordan man skal tale!'.

Gerard Piqué blandede sig ligeledes i konflikten, og forsøgte angiveligt at overbevise kampens dommer om, at Dembélés udtalelse ikke var møntet på dommeren, men derimod selve situationen, der udspillede sig. Den købte Antonio Mateu Lahoz dog ikke, og det røde kort blev en kendsgerning.

Nu ventes der i spænding på, at der træffes en afgørelse om, hvor mange kampe Dembélé må gå glip af. Håbet er selvsagt, at franskmanden ikke kommer til at misse El Clásico, men meget tyder på, at det bliver tilfældet.

 

.:FORSIDE:.