fbpx
Annonce

Messi forsøgte at skabe spillet fra midtbanen

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.02.21

// Lionel Messi // Sevilla


Barca havde svært ved at skabe de helt store chancer i onsdagens nederlag til Sevilla i Copa del Rey. Især midtbanespillerne havde svært ved at sætte angriberne i scene, så derfor valgte Messi at trække ned på midtbanen for at hjælpe holdet.

Hverken Frenkie de Jong, Sergi Busquets eller Pedri på catalanernes midtbane formåede for alvor at sætte Messi, Dembélé og Griezmann i scene mod Sevilla onsdag i den første pokalsemifinale. Derfor bevægede Messi sig meget ned på midtbanen i et forsøg på at skabe spillet.

Gentagne gange i løbet af kampen mod Sevilla så man Messi befinde sig på den catalanske midtbane. Argentineren gik langt ned i banen for at sætte spillet i gang, da midtbanespillerne ikke lykkedes med at bryde Sevillas betondefensiv.

Ligesom de tre midtbanespillere havde Messi dog ikke det store held med at finde huller i andalusiernes defensiv fra midtbanen. Derfor lykkedes Messis aktioner ikke derfra, ligesom han heller ikke lykkedes med meget i angrebet i sin kamp nummer 900 i karrieren.

I sæsonerne især under Luis Enrique så man ofte Messi trække ned på midtbanen, hvor han slog den ene gode kongeaflevering i dybden efter den anden. Der startede snakken om, at Messi senere i karrieren kunne trække ned på midtbanen for at spille der i takt med, at han ville miste fart som alderen ville skride frem.

Måske indsatsen mod Sevilla var en forvarsel om hvad man kan forvente at se fra Messi de kommende sæsoner, forhåbentlig stadig i Barcas trøje.

.:FORSIDE:.