Messi fik sit første røde kort for Barca nogensinde

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.01.21

© Getty Images

Det var ikke Lionel Messis aften i finalen i den spanske Supercup mod Athletic Bilbao søndag aften, hvor det ikke lykkedes for argentineren at sætte spillet for catalanerne. Dertil modtog argentineren sit første røde kort for Barca nogensinde.

I slutningen af kampen i den forlængende spilletid blev Lionel Messi vist ud, da han fik direkte rødt kort efter at have slået Bilbao-spilleren Asier Villalibre i hovedet, som følge af, at baskeren forinden havde provokeret Messi. Det retfærdiggør dog på ingen måde det Messi gjorde, der helt korrekt fik rødt kort.

Det røde kort til Messi i finalen mod Bilbao var angriberens første af slagsen i sin karriere for Barca. Det er dog ikke første gang i karrieren, at Messi ser rødt, da han to gange tidligere er blevet vist ud for Argentina.

Første gang Messi fik rødt kort i karrieren skete noget bemærkelsesværdigt i argentinerens debut for hjemlandet i en venskabskamp mod Ungarn. Hvad der var endnu mere besynderligt var, at Messi fik rødt kort efter kun at have været på banen i et minut.

Messis andet røde kort for Argentina kom i sommeren 2019 under det sydamerikanske mesterskab Copa América. Med det direkte røde kort mod Bilbao ventes Messi nu at få flere dages karantæne, hvilket vil være skidt nyt for Barca.

.:FORSIDE:.