fbpx

Messi er tættere på at opfylde sin største drøm

FCBARCELONA.DK - 08.07.21

// Lionel Messi // Copa del Rey


Natten mellem lørdag og søndag dansk tid spiller Leo Messi sin femte finale ved en slutrunde med Argentinas A-landshold. De fire foregående blev alle tabt og derfor vil det være en drøm der går i opfyldelse, hvis han endelig kan vinde.

Messi har vundet alt med Barca og intet med Argentina! Det er sandhed med modifikationer, for Messi har vundet OL og et U20 VM, men med A-landsholdet er der ikke kommet et eneste trofæ hjem til reolen og det er A-landsholdet der betyder noget i Argentina.

Tre Copa América finaler og en VM-finale har Messi stået i og alle er blevet tabt. Det er med garanti den største skuffelse i Messis karriere. Drømmen om endeligt at vinde noget med det argentinske landshold har kun vokset sig større og større.

Derfor har det også været en utroligt opsat Messi man har set ved Copa América denne sommer. Han har båret sit hold frem med assists og scoringer, så de nu står i finalen, hvor de møder ingen ringere en Brasilien.

Messi er dermed i sin femte finale og således kun én kamp fra at opfylde sin største drøm som fodboldspiller - nemlig at løfte et trofæ i den argentinske landsholdstrøje.

Går drømmen i opfyldelse vil det være en lettet Messi man får at se efterfølgende. Modsat vil han føle en forbannelse hvile over sig, hvis også den femte finale tabes.

.:FORSIDE:.