Messi er i en klasse for sig selv i ligaen

FCBARCELONA.DK - 13.01.19

Med Cristiano Ronaldos skifte til Juventus i sommer, er der ingen der kan matche Lionel Messi i den spanske liga. Se man på statistikken efter de første 18 spillerunder, er Messi i en klasse for sig selv.

I de ni sæsoner Ronaldo var i Real Madrid duellerede han og Messi konstant om at være den bedste. De satte historiske rekorder der næppe bliver slået lige med det samme og de nærmest fordelte de individuelle titler mellem sig.

Nu har Messi ligaen for sig selv og der er ingen der kommer i nærheden af den utrolige argentiner. Tager man et kig på de statistiske facts efter 18 runder, er Messi den der scorer flest mål, har flest oplæg og flest skud på mål - og det endda med en overlegen margen ned til nr. 2.

Når det gælder scoringer er Messi noteret for 16 mål, hvilket er fire mere end holdkammeraten Luis Suárez på andenpladsen.

Også når det gælder oplæg er Messi klart bedre end alle andre. Han har lagt op til 10 af  Barcas mål og her er Sevillas Sarabia tættest på med 6.

Messi er også den der skyder mest på mål. 66 skud i alt er det blevet til og her er der meget langt ned til Bale og Suárez, der begge har afsluttet 47 gange.

.:FORSIDE:.