Messi eneste Barca-spiller på årets hold hos UEFA

FCBARCELONA.DK - 21.01.21


Afstemningen om årets hold 2020 på UEFA's hjemmeside er slut. Millioner af fodboldfans har afgivet sin stemme og de har givet en plads blandt de elleve til Leo Messi, der ikke har selskab andre spillere fra Barca.

Barca røg ud af sidste sæsons Champions League med et brag, da oplevede den historiske 8-2 ydmygelse mod de senere vindere fra Bayern München. Derfor er det ikke overraskende, at Barca ikke dominerer på UEFA's årets hold 2020, hvor hele afgørelsen overlades til de fodboldfans der har haft lyst til at stemme.

Leo Messi får som den eneste Barca-spiller en plads på holdet, hvor det ikke overraskende er Bayern München der dominerer med fire spillere.

Holdet ser således ud: Neuer, Kimmich, Davies og Lewandowski fra Bayern. Thiago og Van Dijk fra Liverpool, Ramos fra Real Madrid, De Bruyne fra Manchester City, Ronaldo fra Juventus, Neymar fra PSG og altså Messi.

Den tidligere Barca-spiller Thiago spillede for Bayern München i sidste sæson og havde en stor andel i Champions League triumfen. I sommer skiftede han til Liverpool.

.:FORSIDE:.