Messi: 'En trist dag for fodbold, men Diego er evig'

FCBARCELONA.DK - 26.11.20


Få timer efter at nyheden om Diego Armando Maradonas død kom, var Messi ude med en kommentar til sin argentinske landsmand, som han altid er blevet sammenlignet med. Læs her hvad Messi skrev.

Målt på titler og mål er Messi større end Maradona, men spørger man argentinerne, vil det store flertal alligevel pege på Maradona som den støste af de to. Hvorfor? Fordi Maradona ene og alene bar Argentina til VM-trofæet i 1986, mens Messi mangler netop en stor titel for sit land.

Messi og Maradona er konstant blevet sammenlignet og deres indbyrdes relation har ikke altid været idylisk. Maradona har ofte kritiseret sin landsmand for hans indsats i den argentinske landsholdstrøje, men forholdet har altid været respektfuldt.

Nyheden om Maradonas død har med garanti gjort et stort indtryk på Messi og det fremgår også af den besked han lagde ud på Instagram i går aftes.

'En trist dag for alle argentinere og for fodbolden. Han forlader os, men han forsvinder ikke, for Diego er evig. Jeg mindes alle de deljlige stunder med ham og vil benytte lejligheden til sende mine kondolencer til hans familie og venner. Hvis i fred' skriver han.

Det er givet, at Messi og hans holdkammerater vil spille med sørgebind, når de på søndag møder Osasuna på udebane.

.:FORSIDE:.