Messi donerer 223 mio. kr til kræftcenter for børn

FCBARCELONA.DK - 18.10.18

Torsdag deltog Lionel Messi i præsentationen og startskuddet til et helt nyt center for kræftramte børn, som skal hjælpe børnene i kampen mod den onde sygdom. Messi har støttet projektet med imponerende 223 millioner kroner.

Det er hospitalet Sant Joan de Déu Barcelona Children's Hospital, som får glæden af et helt nyt center for kræftramte børn. Den ubarmhjertelige sygdom er ofte en hård kamp for både børnene og for familierne, og samtidig er der brug for intensiv behandling og forskning på området.

Det nye center var dog aldrig blevet en realitet uden Lionel Messi og hans vedgørenhedsorganistation, Fundación Leo Messi. Her har man nemlig valgt at donere 30 mio. euro, eller hvad der svarer til 223 mio. kroner, til projektet.

'Det er en stor ære at være her i dag. For mig er det et meget lykkeligt øjeblik at være en del af dette projekt og se det blive til en realitet" sagde en tydeligt rørt Lionel Messi ved torsdagens præsentation i Barcelona.

Det nye center for kræftramte børn forventes at stå klar i 2020 og vil kunne tage imod omkring 400 børn om året. Det er 30% mere end selve hospitalet i sig selv kan rumme i øjeblikket.

.:FORSIDE:.