Messi: 'Det var vigtigt at vi vandt i dag'

FCBARCELONA.DK - 23.02.19

© Getty Images

Leo Messi var den helt store oplevelse, da Sevilla blev besejret på Sánchez Pizjuán. Efter kampen glædede han sig over, at spillet igen fungerede for holdet og at de var i stand til at få de tre point.

'Der mangler stadig meget af ligaen, men det var vigtigt at vinde i dag, så vi kan holde afstanden til vores rivaler. Sæsonen er i den afsluttende fase og det bliver hele tiden sværere at vinde' kom det fra argentineren umiddelbart efter sidste fløjt.

'Vi har altid svært ved at vinde her. Vi er klar over, hvad dette stadion og Sevilla står for. De gjorde det meget svært for os og kom foran, men vi var i stand til at komme gennem det' fortsatte han.

Han blev spurgt, hvorfor spillet pludselig fungerede igen, efter en svag periode. 'Sådan noget sker i perioder. Man kan ikke altid spille på et højt niveau. For at være ærlig, var vi inde i en dårlig stime, hvor vi ikke spillede det bedste fodbold. Det gør det sværere at afgøre kampene. Når spillet flyder, lykkes tingene af sig selv. I dag var vi os selv igen og spillede en flot kamp' sagde han.

Til slut så han frem mod onsdagens semifinale i Copa del Rey, hvor Real Madrid venter. 'Vi er tæt på en finale i Copa del Rey. Der venter en svær kamp fordi vi møder Madrid på deres bane, men vi tager af sted for at vinde og tror på vi kan gøre det. Derefter kan vi tænke på ligaen, for vi vil vinde det hele' afsluttede han.

.:FORSIDE:.