fbpx
Annonce

Messi: 'Det gjorde ondt da Ronaldo indhentede mig'

FCBARCELONA.DK - 04.12.19

// Lionel Messi // Ballon d'Or

Lionel Messi vandt mandag Ballon d'Or og i den forbindelse har argentineren deltaget i et interview med France Football. Her erkender Barca-angriberen, at det gjorde ondt, da Ronaldo også kom op på fem guldbolde.

'Det er ingen hemmelighed, at jeg var stolt da jeg nåede min femte Ballon d'Or og jeg var meget tilfreds med at være den eneste på dette antal. Jeg vil gerne indrømme, at det gjorde en smule ondt, da Ronaldo indhentede mig og også kom op på fem styk' udtalte Messi.

'Selvom det er dejligt at vinde indivuelle priser, så vil jeg igen understrege, at holdet er det vigtigste og at holdets målsætninger kommer i første række. Det er dog klart, at de individuelle kåringer har stor værdi for os spillere'.

'De to seneste år vandt jeg ikke Ballon d'Or og det forstår jeg godt. Vi vandt ikke Champions League og det er den turnering, som giver en spiller de bedste chancer for at vinde Ballon d'or. Da Ronaldo vandt guldbolden var det fordi, at han havde nogle meget gode sæsoner og vandt Champions League - udover selvfølgelig at være en meget afgørende spiller'.

Til slut blev Messi spurgt til hvem han mener at den bedste spiller i historien. 'Hvis jeg skal være helt ærlig ved jeg ikke, hvem der er den bedste i historien. Det tænker jeg ikke over - jeg prøver blot at gøre mit bedste' sagde argentineren ti slut.

.:FORSIDE:.