Messi: 'Det er kroppen der bestemmer'

FCBARCELONA.DK - 18.10.19

© Getty Images

Messi er fyldt 32 år og derfor er det indlysende, at han tænker på hvornår karrieren en dag må slutte. I et ærligt interview erkender han, at kroppen ikke længere reagerer som da han var 25 år.

Det er avisen Marca der har talt med Messi om hvordan han ser sine sidste år af karrieren.

'Det er svært, for man tænker at man stadig er 25 år og man tror at man kan lave det samme som dengang, men det er kroppen der bestemmer. Der er områder hvor du skal passe bedre på dig selv end tidligere. Det kræver tid at acceptere. Man skal forberede sig på en anden måde til træningen og til kampene' siger han.

Han bliver bedt om et bud på, hvor lang tid han forventer at spille. 'Man lægger selv mærke til hvor lang tid man kan blive ved. Det er noget man bliver klar over som tiden går. Jeg bliver det første der siger, at hertil nåede jeg og nu kan jeg ikke mere, eller at jeg har det fint og kan fortsætte. Det finder jeg ud af med årene' svarer han.

Til sidst bliver Messi spurgt, om han kan forlænge karrieren ved at spille på midtbanen i stedet. 'Det ved jeg ikke. Det afhænger hvordan det går. Lige nu trækker jeg længere tilbage for at modtage bolden og være i kontakt med den og med midtbanespillerne. Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer' svarer han.

.:FORSIDE:.