Messi: 'Det er en meget speciel pokalsejr for mig'

FCBARCELONA.DK - 18.04.21

© Getty Images

article mb

Det var en glad og smilende Leo Messi der gav interview til Barca TV kort efter sejren i Copa del Rey. Han betegnede sejren som meget speciel og ærgrede sig over, at tilhængerne ikke kunne fejre det sammen med holdet.

'Det er dejligt at kunne løfte et trofæ. Det er en dejlig dag for hele truppen. Det er meget specielt at være anfører i denne klub og det er meget specielt for mig, at kunne løfte pokalen' indledte han.

'Vi vidste at Athletic spiller på denne måde, med en solid 4-4-2. Vi viste stor tålmodighed med bolden og skabte vores chancer. Vi havde god bevægelse i første halvleg og jeg tror Bilbao blev trætte i anden' sagde han videre.

'Vi kan ikke fejre sejren med vores tilhængere og det er ærgerligt, men det er den situation vi er i. En pokalturnering er altid speciel og folk nyder den meget. Begge holds tilhængere er vant til disse finaler og de skal nydes maksimalt' kom det fra ham.

Til sidst blev holdets situation i ligaen kommenteret. 'Vi havde svært ved at komme i gang i første halvdel af sæson, hvor vi mistede nogle dumme point. Siden hen er vi blevet stærkere og bedre. Nu er vi med i kampen igen, selvom vi desværre ikke fik et godt resultat i El Clásico' afsluttede Messi.

.:FORSIDE:.