Messi: 'Det bliver som at starte helt forfra'

FCBARCELONA.DK - 28.05.20


En genstart af ligaen er rykket meget nærmere og Leo Messi lægger ikke skjul på, hvor meget han glæder sig til at komme i gang igen. Samtidig understreger han også, at det bliver som at starte helt forfra.

'Det er ikke nemt at leve og arbejde med så meget usikkerhed, specielt ikke i en exceptionel situation som denne. Vi har spurgt os selv om hvornår vi kan vende tilbage til arbejdet med at træne og spille igen. For enhver fodboldspiller er det afgørende at kunne bevare koncentrationen, når vi løber på banen igen. Man skal tænke på, at den mentale styrke udgør 40, 50 eller måske 60% i vores sport' kommer det fra Messi ifølge avisen Marca.

'At skulle afslutte den spanske liga for lukkede døre, medfører en masse udfordringer. Rent individuelt skal man mentalt forberede sig på, at spille uden tilskuere, for det er meget mærkeligt. Jeg har prøvet det i en hjemmekamp og det var virkelig mærkeligt, men med det som der sker i verden, er det meget forståeligt' siger han videre.

'Når vi går i gang med at spille igen, bliver det som at starte forfra. Vi får tid til at forberede os på at turneringen går i gang og samtidig får vi vigtige spillere tilbage der var skadet. Rent teknisk er det den samme sæson, med jeg tror det bliver en anderledes oplevelse for alle klubber og spillere' fortsætter Messi.

'Vi skal ikke tænke på, hvad vi er gået glip af denne sæson. Det er bedre at tænke på fremtiden, som at være sammen med holdkammeraterne og spille de første kampe. Det bliver helt sikkert mærkeligt i starten, men jeg har en enorm lyst til at komme i gang' afslutter han.

.:FORSIDE:.