Messi: 'Der er ikke råd til flere fejl'

FCBARCELONA.DK - 24.06.19

Det var en lettet Leo Messi der udtalte sig efter Argentinas 2-0 sejr over Qatar ved Copa América, hvor holdet bragte sig i kvartfinalen. Han erkendte dog samtidig, at der ikke er råd til flere fejl, hvis holdet skal videre i slutrunden.

'Jeg er meget glad for at vi er videre. Sådan en kamp er svær på grund af frygten for at ryge ud. Derfor er denne sejr vigtig' indledte han kort efter kampen.

'Det var vigtigt at vi scorede tidligt. Vi gik efter det fra start og vores pres gav os det første mål. Derefter passede vi på for at de ikke skulle udligne og i anden halvleg spillede vi med mere ro' sagde han om kampens forløb.

'Vi skal helt sikkert forbedre os, men vi havde brug for denne sejr for at få selvtillid til det der venter. Her bliver det alt eller intet og vi har ikke råd til at begå flere fejl. Nu begynder turneringen for alvor' fortsatte han.

I kvartfinalen venter Venezuela og her manede Messi til forsigtighed. 'Vi skal forbedre os til mødet med Venezuela, for det er et hold der er meget bevidst om hvad de vil på midtbanen og i angrebet' afsluttede han.

.:FORSIDE:.