Messi: "Champions League skal tilbage til Camp Nou"

FCBARCELONA.DK - 16.08.18

Da Leo Messi i går holdt tale ved præsentationen af holdet, var der ingen tvivl om, hvad der står højest på ønskesedlen denne sæson. Det er at bringe Champions League trofæet til Camp Nou.

"Det er en stor ære for mig at være anfører for dette hold. Jeg ved hvad det indebærer, at være anfører i denne klub, men jeg har været så heldig, at have nogle flotte eksempler i Puyol, Xavi og senest fantastiske Andrés, som vi kommer til at savne meget i denne sæson" indledte han.

"Når det gælder denne sæson, har vi fået sammensat et hold vi kan have store forventninger til. Jeg tror at de nye der er kommet til, vil hjælpe os til at blive endnu bedre end vi var" fortsatte Messi.

"Sidste sæson var rigtig god. Vi vandt pokalen og ligaen, men det er også rigtigt, at vi alle husker skuffelsen i Champions League og den måde vi røg ud på. Derfor lover vi denne sæson, at vi vil gøre alt hvad vi kan for, at dette eftertragtede og dejlige trofæ, endnu en gang kommer til Camp Nou" kom det fra ham og det skabte jubel på lægterne.

Og så sluttede han af med det velkendte "Visca Barca i Visca Catalunya".

.:FORSIDE:.