Messi tordner mod krænkelser på de sociale medier

FCBARCELONA.DK - 02.05.21


Leo Messi har netop rundet 200 millioner følgere på Instagram og i den forbindelse kommer han med klar opfordring til sine mange fans. Han beder dem skrive pænt om hinanden og undgå krænkelser.

I stedet for at fejre sine 200 millioner følgere, benytter Messi lejligheden til at sætte fokus på et meget aktuelt emne, nemlig krænkelser på nettet. Det sker i et opslag på Instagram, som vi bringer et uddrag af her:

'Jeg kan se, at jeg har nået 200 millioner følgere på denne platform, men med det der sker lige nu, finder jeg ikke grund til at fejre det. Jeg sætter selvfølgelig pris på den kærlighed og støtte som jeg altid modtager fra jer, men jeg vil fremhæve, at der bag hver eneste profil er personer af kød og blod, der griner, græder, nyder livet og har det svært, alle sammen mennesker med følelser.

Vi skal hæve stemmen for at stoppe krænkelser på nettet. Ingen fortjener at blive krænket eller svinet til. Vi alle ser eller oplever krænkelser, uden at der gøres noget for at undgå det. Vi skal fordømme denne fjendtlighed og kræve af de virksomheder der står for disse medier, at de griber ind overfor denne opførsel.

Jeg kunne godt tænke mig, at I, de 200 millioner der følger mig, bliver 200 millioner grunde til, at nettet bliver et sikkert og respektfuldt sted, hvor vi kan dele det vi ønsker, uden frygt for at blive krænket. Jeg håber I alle vil følge mig og støtte denne opfordring.

Et stort knus til alle'

BEGRÆNSET TILBUD: Spar 40% på den officielle FC Barcelona sækkestol

 

.:FORSIDE:.