fbpx
Annonce

Meningsmåling: Laporta bliver ny Barca-præsident

FCBARCELONA.DK - 07.03.21

// Joan Laporta // Præsidentvalg


Den catalanske TV-station TV3 har netop offentligjort resultatet af aftenens første store meningsmåling. Her står Joan Laporta til at vinde en overlegen sejr med næsten 60% af stemmerne.

TV3 har hele dagen foretaget en større meningsmåling på de forskellige valgsteder og på Camp Nou. Her har man spurgt de fremmødte medlemmer hvem de har stemt på.

Resultatet af meningsmålingen er netop blevet offentliggjort af TV3 og her har man adspurgt 4000 medlemmer. Resultatet ser således ud:

Joan Laporta: 58,3%
Victor Font: 31,3%
Toni Freixa: 9,3%

Joan Laporta står altså til at vinde en sikker sejr og til at blive den nye præsident i FC Barcelona. Han ser dermed ud til at leve op til den favoritværdighed, som de fleste har sat ham i lige siden, at valget blev udskrevet.

Meningsmålingen skal dog tages med et gran salt, da det kun er en mindre del af medlemmerne, som er blevet spurgt. Udover de medlemmer, som er mødt op for at stemme fysisk i dag, er der også 20.663 brevstemmer, som ikke kan aflæses i meningsmålingen.

Valgstederne lukker som bekendt klokken 21.00 og det officielle resultat af præsidentvalget forventes omkring klokken 23.30.

.:FORSIDE:.