fbpx

Memphis: 'Jeg får ikke nok med spilletid'

FCBARCELONA.DK - 21.09.22

// Memphis Depay

Memhis Depay har givet interview fra den hollandske landsholdslejr og her lægger han ikke skjul på, at han ikke er tilfreds med spilletiden under Xavi. Samtidig slår han fast, at han selv valgte at blive for at kæmpe for sin chance.

'Jeg er startet inde to gange i ligaen de seneste uger og det er ikke nok. Jeg blev taget ud efter 60 minutter, men jeg vil spille mere. Det er de sidste 25 minutter af kampene at der er mest plads og jeg har energien til at udnytte det' indleder han sin snak med ESPN.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Memphis blev rygtet væk fra Barca i sommer og han bekræfter nu, han kan kunne være rejst. 'Der var andre klubber der ringede på min dør og jeg så på mulighederne. Jeg besluttede at blive og kæmpe for mine muligheder i Barcelona. I sidste sæson var jeg topscorer sammen med Aubameyang og jeg elsker konkurrence. Jeg elsker at være i Barca' fortsætter han.

Nu glæder Memphis sig til at komme i aktion for Holland. 'Jeg ventede med længsel på at denne landskampspause skulle komme. Du kan nok forestille dig hvorfor. Jeg har spillet mindre end jeg plejer og det er jeg ikke vant til. Her på landsholdet ved jeg at jeg spiller, så jeg er supermotiveret' afslutter han.

.:FORSIDE:.