fbpx

Medlemmerne godkendte Joan Laportas planer

FCBARCELONA.DK - 17.06.22

// Joan Laporta

I går aftes blev der afholdt en ekstraordinær generalforsamling i FC Barcelona, hvor medlemmerne skulle stemme om ledelsens forslag om to indbringende aftaler. Begge forslag blev vedtaget med et stort flertal.

Barca mangler i den grad penge og derfor føler klubbens ledelse, med præsident Joan Laporta i spidsen, sig nødsaget til at sælge ud af klubbens aktiver. Pengene herfra skal skabe lidt ro om økonomien og samtidig give plads til forstærkninger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Først skulle der stemmes om salg af 49,9% af selskabet Barça Licensing & Merchandising, S.L. (BLM). Dette selskab håndterer Barcas kommercielle interesser i forbindelse med indtægter fra varemærket FC Barcelona og klubbens logo. Her stemte 88% for forslaget.

Derefter skulle der stemmes om salg af op til 25% af klubbens tv-rettigheder. Også her var der solid opbakning forslaget, der blev vedtaget med 87% af stemmerne.

Med opbakningen fra medlemmerne kan Barca nu gå i realitetsforhandlinger om aftalerne og dermed få rettet gevaldigt op på den kriseramte økonomi.

.:FORSIDE:.