Medier: Wijnaldum tager til Barca til sommer

FCBARCELONA.DK - 17.01.21En række medier i såvel England som Holland tager det næsten som en kendsgerning, at Liverpools Georgino Wijnaldum skifter til Barca til sommer på fri transfer. Det er angiveligt Koeman der har overbevist sin landsmand.

Den 30-årige Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløber til sommer og derfor kan han lige nu frit forhandle med hvem han vil. Liverpool vil gerne beholde den erfarne midtbanespiller, men indtil nu er det lykkes at forhandle en forlængelse på plads.

I følge flere medier i Holland og England er årsagen, at Wijnaldum har talt med Ronald Koeman. De to kender hinanden fra det hollandske landshold og nu går spekulationerne på, at de har lavet en aftale om, at Wijnaldum tager til Barca til sommer, kvit og frit.

Da Liverpool-træner Jürgen Klopp i går blev bedt om en kommentar, var han ikke meget for sige noget. 'Jeg har intet at sige om det. Jeg har sagt mange gange, at jeg kan lide ham som person og som spiller. Hvis der kommer en afklaring, får I det af vide. Derudover er der ikke mere at sige' kom det fra ham.

Wijnaldum er ikke den eneste spiller der sættes i forbindelse med Barca på en fri transfer. Også Manchester Citys Eric García og Kun Aguero samt Lyons Memphis Depay rygtes på vej til den catalanske hovedstad.

.:FORSIDE:.