Medier: Tavshed skyldes kommende skifte til Barca

FCBARCELONA.DK - 12.06.18

På tirsdagens pressemøde ville Antoine Griezmann ikke afsløre sin fremtid og det mener catalanske medier er på grund af, at franskmanden skifter til Barca fra den 1. juli, hvor frikøbsklausulen falder til 100 mio. euro.

Antoine Griezmann er på rekordtid blevet hovedperson i sommerens helt store transfersaga. Tirsdag regnede alle med, at han ville afsløre sin fremtid, men sådan gik det ikke. Angriberen slog fast, at han har taget en beslutning, men at det i dag ikke var tiden til at afsløre den.

Kort efter pressemødet meddelte den store catalanske avis Mundo Deportivo, at Griezmanns tavshed skyldes, at han skifter til Barca den 1. juli. At han ikke kan afsløre skiftet skyldes, at hans frikøbsklausul først falder til 100 mio. euro den 1. juli og at han dermed ikke kan annoncere sit klubskifte før denne dato, hvor Barca først kan købe ham fri.

Mundo Deportivo går endda så langt som at forsikre sine læserne om, at Antoine Griezmann skifter til Barca og at han har lavet en aftale med præsident Josep Maria Bartomeu.

Hvis Griezmann havde besluttet sig for at blive i Atlético ville det også være meget besynderligt at gemme på beslutningen, da det er i både Atléticos og i særdeleshed det franske landsholds interesse at få lukket transfersagaen hurtigst muligt. Det taler derfor også for et kommende skifte til Barca.

.:FORSIDE:.