Medier: Skænderi sender Pogba tættere på Barca

FCBARCELONA.DK - 16.08.18

Engelske medier skriver torsdag eftermiddag, at et ophedet skænderi mellem José Mourinho og Paul Pogba i sidste uge endte med, at den portugisiske træner bad franskmanden om at anmode klubben om at blive solgt til Barca.

Skænderiet mellem Paul Pogba og José Mourinho skulle have fundet sted efter kampen mellem Manchester United og Leicester i sidste uge. Diskussionen skulle være begyndt på grund af Pogbas seneste udtalelser i pressen, hvor han sagde, at der var nogle ting han ikke kun sige i offentligheden om sin situation i klubben, for så ville han blive straffet. Han sagde også, at en spiller ikke kan yde sit bedste hvis han ikke er glad i klubben.

Mourinho konfronterede Pogba og sagde, at den franske midtbanespiller skal komme til ham, hvis han er er utilfreds med noget. Ydermere skulle Mourinho have sagt til Pogba, at han til klubben bør anmode om at blive solgt ved hjælp af det såkaldte "transfer request", hvis han vil væk.

I England benytter man sig af det såkaldte "transfer request", hvis en spiller vil væk fra klubben selvom, at klubben ikke ønsker det. Her har der været en tradition for, at klubberne respekterer og accepterer forhandlinger om et salg, hvis en spiller kommer med et "transfer request".

Pogba skulle efterfølgende have taget fat i sin agent, Mino Raiola, og videregivet Mourinhos besked. Raiola har som bekendt i flere uger forsøgt at presse Manchester United til at acceptere et salg til Barca - dog uden held. Nu kan det dog være, at situationen er tøet mere op set med catalanske briller.

Catalanske medier fulgte torsdag op på historien og meddeler, at Barca fortsat følger Paul Pogba tæt og efter den seneste udvikling ikke udelukker at købe franskmanden denne sommer, inden transfervinduet lukker den 31. august.

.:FORSIDE:.