Medier: Samuel Umtitis knæskade brudt op igen

FCBARCELONA.DK - 17.04.19

© Getty Images

Ifølge flere spanske og catalanske medier er Samuel Umtitis knæskade brudt op igen og det var årsagen til, at franskmanden ikke kunne træne med denne onsdag. Der spekuleres i, at sæsonen er slut for forsvarsspilleren.

Samuel Umtiti har været ude i det meste af denne sæson på grund af en knæskade. Selvom at Barca anbefalede franskmanden at blive opereret, så foretrak han selv en lang genoptræning, så han ikke skulle under kniven. Det ser nu ud til at have givet bagslag.

Denne onsdag kunne Samuel Umtiti nemlig ikke træne med resten af holdet og selvom at Barca ikke har givet nogen officiel årsag, så meddeler den catalanske tv station TV3 og den spanske avis AS, at Umtitis knæskade er brudt op igen.

Hvis knæskaden rigtig nok er vendt tilbage, så er det meget sandsynligt, at Umtiti i denne omgang må acceptere en operation. I så fald vil han sige farvel til resten af sæsonen.

Samtidig kan det vise sig, at Samuel Umtiti har spillet sin sidste kamp for Barca. Adskillige medier i Barcelona mener nemlig at vide, at Barca seriøst overvejer at sælge franskmanden for at få penge i kassen og da man ser ud til at købe De Ligt til sommer.

.:FORSIDE:.