Medier: Rodrigo er til lægetjek i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 28.01.20

© Getty Images

Det skabte straks opmærksomhed da Rodrigo Moreno ikke trænede med her til formiddag hos Valencia. Senere meldte flere spanske og catalanske medier ud, at angriberen er taget til Barcelona til lægetjek.

Mere og mere peger på et snarligt skifte til Barca for Rodrigo Moreno. Fraværet ved træningen i dag og forlydender om, at angriberen er i Barcelona, kan næsten kun betyde, at der er tæt på at være en endelig afklaring. Det var først Cadena Cope der fortalte om Rodrigos tur til Barcelona og nyheden blev hurtigt fulgt op af andre medier.

Rodigo er netop vendt tilbage fra en knæskade, som holdt ham ude i den spanske Supeercup tidligere denne måned. Han kom dog på banen og spillede en halv time mod Barca i lørdags, så knæet skulle være i orden igen.

Det skulle netop være højre knæ som Barcas læge Ramón Cugat har fokus på ved dagens lægetjek, så man ikke risikerer at købe en spiller, der snart sidder udenfor igen. Rodrigo købes som erstatning for den langtidsskadede Luis Suárez og derfor skal man sikre på, at knæet er helt i orden.

Går lægetjekket som forventet, kan der meget snart komme nyt om det sandsynlige skifte til Barca.

644x70

.:FORSIDE:.