Medier: PSG vil sælge Neymar til vinter

FCBARCELONA.DK - 11.09.19

© Getty Images

Sommerens transfersaga om Neymar er kun lige slut, men allerede nu er der opstået nye rygter om brasilianeren. Adskillige medier meddeler, at PSG ønsker at sælge angriberen allerede i vinterens transfervindue.

Historien stammer fra mediet Tuttosport, som mener at vide, at sportsdirektøren i PSG, Leonardo, i samråd med klubbens ledelse har besluttet sig for at sælge Neymar i vinterens transfervindue. Den franske klub skulle være trætte af brasilianerens utilfredshed og den konstante polemik, som er omkring angriberen. Derudover ønsker man ikke at betale en fyrstelig løn til en spiller, som ikke ønsker at være i klubben.

Hvis PSG ender med at sætte Neymar til salg i vinterens transfervindue bliver det spændende at se, om Barca igen vil kaste sig ind i kampen. For nyligt udtalte catalanernes præsident, Josep Maria Bartomeu, at Neymar ikke er i spil til et vinterkøb, men denne udtalelse kan selvfølgelig være en del af en taktik for at få angriberen tilbage til Camp Nou.

Også Real Madrid skulle ifølge franske L'Equipe fortsat været interesserede i at hente Neymar og er angiveligt klar til at købe ham til vinter. Neymars store ønske står dog uændret - han vil kun til Barca.

.:FORSIDE:.