Medier: PSG melder sig i kampen om Griezmann

FCBARCELONA.DK - 15.05.19

© Getty Images

I går offentliggjorde Antoine Griezmann, at han forlader Atlético Madrid efter denne sæson. Selvom alt indtil videre har peget på et klubskifte til Barca, så har PSG nu meldt sig ind i kampen om franskmanden.

Den 1. juli denne sommer er Antoine Griezmann fortid i Atlético Madrid. Det bekræftede både klubben og den franske angriber selv tirsdag aften, hvor han annoncerede sit farvel til madrilenerne.

Indtil videre har det virket ret sikkert, at Antoine Griezmann skifter til Barca, men onsdag eftermiddag meddeler adskillige medier i Catalonien og Spanien, at Paris Saint-Germain nu har meldt sig ind i kampen i løbet af de sidste dage.

PSG skulle som altid have tilbudt en kæmpe pose penge til Griezmann og spørgsmålet er nu, om franskmanden for andet år i træk ombestemmer sig og ender med at bryde sin mundtlige aftale med Barca.

Ifølge franske L'Equipe skulle Griezmanns bror i sidste uge have holdt et møde med PSG, men avisen meddeler stadigvæk, at den franske angriber ser ud til at vælge Barca.

.:FORSIDE:.