Medier: PSG går målrettet ind i jagten på Pjanic

FCBARCELONA.DK - 26.06.21

// Miralem Pjanic


Alt tyder på at Miralem Pjanic forlader Barca efter blot en enkelt sæson. De seneste uger har der været talt om en retur til Juventus, men nu fortæller franske medier, at PSG går målrettet ind i jagten på den erfarne midtbanespiller.

Pjanic lykkedes slet ikke med at skabe til en plads på Barcas mandskab den forgangne sæson og såvel klubben som spilleren ser ud til at ønske sig et skifte.

Den bosniske spiller kom til Barca fra Juventus og netop Juve-træner Allegri skulle være klar til at tage Pjanic tilbage. Nu er PSG dog angiveligt kommet på banen. Det skriver en række franske medier.

Det er PSG-træner Pochettino der har bedt sin klub forespørge på den 31-årige Pjanic, som han mener vil styrke den franske midtbane. Wijnaldum er netop kommet til med sin offensive kvaliteter og nu vil Pochettino have defensiven styrket. Det opgave mener han Pjanic kan løse.

Det ser derfor ikke ud til at Barca kommer til at mangle tilbud på Pjanic, der kan se frem til et skifte til en anden stor klub og dermed fortsætte karrieren på højeste niveau.

.:FORSIDE:.