Medier: Mina og Gomes er tæt på skifte til Everton

FCBARCELONA.DK - 09.08.18

Engelske og catalanske medier meddeler torsdag eftermiddag, at både Yerry Mina og André Gomes er snublende tæt på at skifte til Everton. De to Barca-spillere skulle denne torsdag gennemgå lægetjekket i Barcelona.

De to store aviser i Barcelona, Sport og Mundo Deportivo, samt engelske Sky Sports, bekræfter torsdag, at Everton har sendt repræsentanter til Barcelona for at lukke handlerne med Yerry Mina og André Gomes.

Som det ser ud i øjeblikket vil Everton købe Yerry Mina for en pris i omegnen af 30 mio. euro, mens den engelske klub vil hente André Gomes på en lejeaftale for en enkelt sæson.

Medierne meddeler, at både Mina og Gomes torsdag gennegår det obligatoriske lægetjek, som bliver udført på Hospital de Barcelona. Det forventes, at de to handler offentliggøres i løbet af få timer, da det engelske transfervindue lukker klokken 18.00 dansk tid.

Hvis Yerry Mina og André Gomes skifter til Everton vil hele tre spillere have forladt Camp Nou til fordel for den engelske klub. For ikke lang tid siden var det Lucas Digne, som blev solgt til Everton.

.:FORSIDE:.